Wat kost een huis bouwen in Frankrijk?

Met welke kosten moet ik rekening houden en hoe gaat dat in Frankrijk?

Kies voor goed boven goedkoop

Wat kost een huis bouwen in Franrijk? Die vraag laat zich niet in één-twee-drie beantwoorden. Want een berekening van de exacte kosten voor de bouw vergt veel aandacht en tijd. Alle bouwdetails bespreken en vastleggen in een bestek en de technische tekeningen en alle wensen vertalen naar de uitvoerende vakmensen, zonder dat er ruis ontstaat, vergt de nodige tijd.
Wij berekenen graag voor u wat het kost om een huis te bouwen in Frankrijk. Met advies over de aanpak, de werkwijze en de afwerkingsniveaus voor de verschillende onderdelen. Winst voor de kwaliteit van uw woning, waardoor we niet altijd de goedkoopste zijn. Tenminste, niet op het eerste gezicht. In de praktijk laten prijsverschillen zich, dankzij onze uitgebreide ervaring, doorgaans goed verklaren.

Kost het bij iemand anders minder om een huis te bouwen in Frankrijk?

Een goedkopere aanbieding ontvangen van een aannemer, bouwbedrijf? Bouwen kost geld, dus we dagen u graag uit om de scherpere prijsstelling te delen. In de meeste gevallen kunnen we dat verklaren aan de hand van materialen van mindere kwaliteit, door niet alle medewerkers te declareren of bepaalde zaken (on)bewust weg te laten. We maken graag inzichtelijk waar het prijsverschil vandaan komt, zodat u de keuze hebt tussen 'goed' of 'goedkoop'.
Als maître d’oeuvre kennen we de prijzen van materialen en de tarieven die aannemers en andere vakmensen berekenen. Wij kennen de kosten die thuishoren in een degelijk bestekplan, met daarin alle technische tekeningen. Dat vraagt een flinke investering, maar die verdient zich tijdens de bouw eenvoudig terug. Om de bouwkosten niet onnodig uit de hand te laten lopen, zorgen wij voor strakke aansturing van de vakmensen en voldoende budget om op de bouwplaats gebruik te maken van de gevraagde hoogwaardige materialen.

In vier stappen weet uwat het kost om een huis te bouwen in Frankrijk

Wij helpen u de bouwkosten te berekenen en in te schatten wat het kost om te bouwen in Frankrijk. En onderhandelen met de vakspecialisten over de tarieven, terwijl u profiteert van onze inkoopvoordelen voor arbeid en de materialen. We helpen u in 4 omstappen de bouwkosten van uw huis in Frankrijk in te schatten:

1. Budgetindicatie (in uw eerste gesprek met ons) Volledig vrijblijvende indicatie, op basis van uw bouwbudget en specifieke wensen voor het huis of de bouwgrond in Frankrijk. Wij berekenen globaal wat het u kost om een huis te bouwen in Frankrijk. En toetsen met u de haalbaarheid af, voorafgaand aan een oriëntatie dag in Frankrijk en de definitieve zoekopdracht.

2. Bouwkostenoverzicht op basis van het schetsontwerp (zodra u een bouwgrond op het oog heeft)Wij maken een schetsontwerp en zorgen voor de eerste meetstaat. Aan de hand daarvan schatten we in wat het kost om uw huis in Frankrijk te bouwen. Inclusief ons honorarium, volgens een 100 procent open calculatie. Vanuit een transparante benadering voor consistentie in kwaliteit, zodat u goed weet waar u aan toe bent, welke marge wij berekenen en hoe u die eenvoudig terugverdient door hoge meerprijzen achteraf te voorkomen.

3. Gedetailleerd kostenoverzicht (zodra u een compromis de vente (voorlopig koopcontract) hebt ondertekend)
We maken een gedetailleerder ontwerp, op basis van een bestek, dat we door alle betrokken partijen laten goedkeuren. Ook maken wij een kostenoverzicht. Bovendien werken we de bijbehorende plattegronden voor het huis in Frankrijk uit en maken 3D-visualisaties van de woning.

4. Calcul budget final (zodra u eigenaar bent van de grond én vóór de start van de bouw)
De definitieve begroting, zowel voor u als opdrachtgever, als voor de verschillende betrokken partijen: het resultaat van de laatste onderhandelingsfase, de uitkomsten van het bodemonderzoek en eventuele andere onderzoeken.
Op die manier schetsen we, in iedere fase van de aankoop, de bouwkosten waar u rekening mee dient te houden. Altijd volgens een 100 procent open calculatie.

Meer weten over de bouwkosten die u kunt verwachten of hebt u specifieke vragen over onze werkwijze? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Innovatief

Verwacht het onverwachte!

Vakkundig

Het antwoord op alles waar u niet aan gedacht heeft!

Expertise

Bouwplezier is een niet te onderschatten factor tijdens het bouwproces!