Verbouwkosten

Met welke kosten moet ik rekening houden en hoe gaat dat in Frankrijk?

Verbouwkosten: doordacht met een blik op de toekomst

Niets zo belangrijk als een goede inschatting van de verbouwkosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Tijdens een renovatie liggen veel belangrijke zaken verborgen achter muren, plafonds en dekvloeren. De daadwerkelijke omvang van de verbouwing komt pas na het slopen aan het licht. Voorkom dat u 4 tot 5 dagen moet laten werken aan een klus waarvoor u één dag had ingeschat. Een goede analyse en inschatting voorkomt meerwerk, waarmee u zich beschermt tegen hoge kosten achteraf.
Wij hebben uitgebreide ervaring met een huis verbouwen in Frankrijk, zodat we de renovatie gedetailleerd met het bouwteam kunnen doorlopen en bespreken. We zorgen voor duidelijke informatie over de kosten, de (bouw)kwaliteit en het gewenste resultaat. We realiseren een efficiënte aanpak voor vakmensen zodat ze weten wat hen te wachten staat. We creëren draagvlak door in overleg met de uitvoerders een plan van aanpak te maken, waarbij we overkoepelende kennis verbinden. Uw wensen vullen we aan met ideeën, adviezen en technische mogelijkheden vanuit de verschillende ervaren vakmensen.

Doe het goed of doe het niet

Een succesvolle verbouwing vraagt om de juiste budgetten. Voor de fundamentele bouwwerken tot aan de nette afwerking, zodat u daar niet gedwongen op hoeft te besparen. Wij denken met u mee over de laatste ontwikkelingen zoals een warmtepomp, zodat u geen gebruik meer hoeft te maken van energieverslindende verwarming of verkoelingselementen. Een toekomstbestendige renovatie volgens de Europese energiewetgeving, zodat uw huis in Frankrijk netjes aan alle normen voldoet.
Wij zijn ‘maiîre d’oeuvre’ en kennen daardoor de prijzen van materialen en de tarieven die aannemers en andere vakmensen berekenen. We kennen de kosten zoals die horen in een bestekplan, met daarin ook de technische tekeningen. Een investering op voorhand, die zich tijdens de verbouwing eenvoudig terugverdient. Wij helpen de bouwkosten niet onnodig uit de hand te lopen, zorgen voor een strakke aansturing van de vakmensen en realiseren voldoende budget om op de bouwplaats te werken met hoogwaardige bouwmaterialen.

Retired senior couple doing home finance with paperwork, laptop

Verbouwkosten in beeld: 4 duidelijke stappen

Benieuwd naar wat de verbouwing van uw huis in Frankrijk zal kosten? Wij helpen u de kosten in te schatten en tot in detail te berekenen. We onderhandelen met vakmensen en onderaannemers over de tarieven, waarbij u natuurlijk profiteert van onze inkoopvoordelen voor zowel arbeid als de materialen. We kopen veelal direct in bij de fabriek, zodat u de marge van de tussenhandel ontloopt.
We brengen de herbouwkosten in 4 duidelijke stappen in beeld:

1. Globale budgetindicatie
U wilt zo snel mogelijk weten over de aankoop van een huis in Frankrijk met renovatie financieel haalbaar is. Wij geven op basis van uw verbouwwensen een indicatie af voor het benodigde bouwbudget. Ruimte bandbreedtes en beperkt uitgewerkt, maar voldoende voor een eerste idee van de betaalbaarheid en een goede basis voor de onderhandelingen.

2. Definitief budget
Na afronding van de onderhandelingen kunnen we specifieker naar de woning kijken. We kunnen het plafond nog niet openmaken om de isolatie of staat van de dakspanten te beoordelen, maar al wel met nauwere bandbreedtes aangeven wat er ongeveer nodig is als budget voor de renovatie of verbouwing.

3. Voorlopige bouwkosten bij eigendomsoverdracht
Na aankoop van het huis in Frankrijk maken we samen met de vakspecialist een intensieve analyse van de woning. We hebben toegang en kunnen alle benodigde controles uitvoeren. Wij stellen een volledig overzicht van de bouwkosten op, inclusief alle uit te voeren werken en een uitgewerkt bestekplan.

4. Definitieve bouwkosten voor de verbouwing
Na groenlicht op het bestekplan sluiten we definitieve contracten met de verschillende vakmensen. We overhandigen u de definitieve verbouwkosten in een helder overzicht, waarna we van start kunnen met de verbouwing of renovatie.
We gebruiken de 4 stappen om gestructureerd toe te werken naar de daadwerkelijke verbouwkosten waar u rekening mee dient te houden. Altijd volgens een 100% open calculatie en in overleg met u, zonder vervelende verrassingen achteraf.
Meer weten over de verbouwkosten die u kunt verwachten of heeft u specifieke vragen over onze werkwijze? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Innovatief

Verwacht het onverwachte!

Vakkundig

Het antwoord op alles waar u niet aan gedacht heeft!

Expertise

Bouwplezier is een niet te onderschatten factor tijdens het bouwproces!