Luiken en Screens

Elektrische rolluiken woning
Het is voor velen wel bekend dat rolluiken een lange termijn investering is voor de woning. Naast het feit dat het de zon weert, kleven er namelijk nog vele andere voordelen aan. Zo zien rolluiken er simpelweg goed uit, werken ze isolerend voor zowel geluid als warmte, biedt het privacy, gaan ze lang mee, is het ook goed voor de veiligheid en houden de ramen schoon als u in België of Nederland bent.

Deze elektrische SERMIBAT aluminium rolluiken worden tijdens de ruwbouw al in de betonnen ringbalken meegegoten en zijn daardoor volledig verwerkt in de muren van de woning en onzichtbaar.

Er zijn ook opbouw rolluiken beschikbaar voor bestaande woningen.

Elektrische rolluiken garage


Er zijn twee type garagedeuren namelijk:

 1. Garagedeur rolluiken
  Merk: Horman
  Merk: Horman
 2. Sectionele garagedeuren
  Merk:  Horman
  Merk:  Sermibat

Rolluiken met kantelbare lamellen (Volets roulants orientables)


Standaard rolluiken sluiten de woning volledig af van licht van buiten. Rolluiken met orienteerbare lamellen kunnen na het sluiten draaien om licht in de kamer/slaapkamer door te laten.

Deze elektrische SERMIBAT Sermibat aluminium rolluiken worden tijdens de ruwbouw al in de betonnen ringbalken meegegoten en zijn daardoor volledig verwerkt in de muren van de woning en onzichtbaar. Er zijn ook opbouw rolluiken beschikbaar voor bestaande woningen.

Bekijk de folder

Bekijk de folder techniek

Prijzenlijst: nog invullen

Houten luiken


Als u uw woning een traditionele Franse uitstraling wilt geven dan zijn houtenluiken een belangrijk onderdeel. Houtenluiken werken isolerend voor zowel geluid als warmte, biedt het privacy, gaan ze lang mee, is het ook goed voor de veiligheid en houden de ramen schoon als u in België of Nederland bent. Wel is het belangrijk de houtenluiken elke 3 à 5 jaren te schilderen.

Wij werken met twee vak bedrijven die houtenluiken maken in eigen atelier. De houtenluiken kunnen besteld worden met een grondverf laag maar moeten na de bouw van de woning geschilderd worden. U kunt een kleur kiezen die past bij de stijl van de woning en besluiten de houtenluiken zelf te schilderen of door een schilder uit ons team. Bekijk hier voor informatie op hun websites: Lavoleterie of RS-Creations

In grote lijnen zijn er 4 type houtenluiken.
Hieronder ziet u de 4 types oplopend in prijs:

 1. Volet a barres et écharpes
 2. Volet Provencal
 3. Volet Daupinois
 4. Volet Persiennes

U kunt ook het afsluiten houtenluiken Automatiseren houtenpoorten via elektrische afsluit-armen.  

De kosten hiervoor bestaan uit:

 1. Het aanschaffen van de elektrische afsluitarmen
 2. Het aanbrengen van een elektrapunt
 3. Het installeren van de afsluitarmen

Voor een standaard slaapkamer raam (2 luik delen) moet u denken aan 500€ incl BTW voor de afsluitarmen, 75€ voor de elektra aansluiting en 100€ voor de aansluitkosten)

Houtenluiken in aluminium:


Als u uw woning een traditionele Franse uitstraling wilt geven dan zijn houtenluiken een belangrijk onderdeel. Maar wat als u een hekel heeft aan het regelmatig (over)schilderen van de luiken? U kunt dan kiezen voor aluminium luiken met een houtlook! Bekijk hier de website van MF Vista
Bekijk hier de brochure van Vista

Horren (Moustiquaires) 


In de zomer heeft elke Franse regio last van muggen. Wij bieden u horren die verwerkt worden in het profiel van de ramen, deuren en schuiframen/deuren. Afhankelijk van het formaat van de ramen zal er gekozen worden voor een bepaald type, zie hiervoor de website.

Bekijk de website van MSL Produits

Prijzenlijst: nog invullen

Zonnescreens (electrisch): 


Zonnescreens zijn in alle kleuren verkrijgbaar en zijn ideaal om de zon buiten te houden zonder in het donker te zitten en met screens kunt u in de zomer het klimaat in de woning stabiel houden. Een derde voordeel is dat de screens ook als een muggenhor werken.
Bekijk de website van MSL (enroulable rolling box)

Prijzenlijst: nog invullen