Onze partners

Met wie werken wij samen

Werner Sprangers is een Belgische makelaar

André van der Marel is een architect met een ruime ervaring in het ontwerpen van bouwprojecten in Frankrijk. Hij staat voor duurzame, eigentijdse ontwerpen met oog voor de historische context en het omringende landschap.
Het verenigen van de vraag van de klant en de mogelijkheden van een locatie is vaak een geweldig mooie uitdaging.

Frans recht:
Juridische Adviespraktijk Bosscher helpt u graag bij juridische kwesties in Frankrijk, zodat u optimaal kunt genieten van la douce France.
Denk bijvoorbeeld aan advisering op het gebied van erfrecht, ondersteuning bij fiscale kwesties en de aankoop van uw bouwgrond of woning.

Frankrijk Hypotheken is een onafhankelijk hypotheek adviseur gespecialiseerd in de financiering van uw (tweede) woning in Frankrijk.
Ook voor nieuwbouw, verbouwing en renovatie. Voor zowel Nederlandse als Belgische klanten.

Al meer dan 10-jaar levert én installeert Paul Lucas (Grando Ondernemer Frankrijk) keukens in Frankrijk. U kiest uw keuken uit in Grando Son (Eindhoven), Grando Lelystad of op afspraak met Paul Lucas in een Grando keukenwinkel in België’ en Paul zorgt voor het transport en de plaatsing van de keuken in uw woning in Frankrijk.

Bij Woninginrichting-Frankrijk koopt u de volledige inrichting voor uw (tweede) woning en krijgt u advies op maat dat past bij uw smaak en gebruik van de woning. Of u de woning alleen zelf gebruikt, verhuurt of beiden, Woninginrichting-Frankrijk biedt u een breed scala aan verschillende woonstijlen en prijsklassen, alles rechtstreeks gekocht bij de fabrikant of importeur. 

Filmatik maakt voor B&RFrance 360° video's, drone opnames en foto's van verschillende woningen welke wij gebouwd of gerenoveerd hebben.

Al meer dan 10 jaren staat B&RFrance op de secondhome beurzen. De Second Home beurs biedt het meest complete aanbod van woningen in het buitenland onder één dak.

Maison en France is een uitgave van Publièra Publishers, uitgeverij in Haarlem die zich helemaal richt op Frankrijk. Naast Maison en France worden ook de titels En Route en Côte & Provence uitgeven en evenementen georganiseerd zoals De Franse Dagen en de Maison en France Kasteeldagen.

Innovatief

Verwacht het onverwachte!

Vakkundig

Het antwoord op alles waar u niet aan gedacht heeft!

Expertise

Bouwplezier is een niet te onderschatten factor tijdens het bouwproces!

error: Content is protected !!