MEUBELS EN INRICHTING

Vakantie woning stylen en inrichten naar wens

Steeds meer mensen bouwen of renoveren een vakantiehuis in Frankrijk. Elk huis is geschikt voor interieuradvies; hoe klein of groot dan ook, jullie staan voor de uitdaging een nieuw huis in te richten! Twijfel niet en besteed een relatief klein percentage van je budget aan een professioneel uitgewerkt interieurontwerp. Dit voorkomt verkeerde keuzes of aankopen en geeft structuur in de uitvoering, maar bovenal een mooier en beter eindresultaat!

Sommigen willen hun woning graag voor eigen gebruik, want het is heerlijk om je eigen plekje te hebben als je op vakantie gaat. Anderen verhuren het vakantiehuis in de periodes dat ze zelf niet op vakantie zijn, zodat ze er ook nog wat geld mee kunnen verdienen. Om echt relaxed van jullie vakantiehuis te kunnen genieten, moet de woning goed ingericht worden. 
De inrichting van een vakantiehuis is over het algemeen eenvoudig en overzichtelijk. Natuurlijk is een gezellige sfeer belangrijk, maar het is ook belangrijk dat het huisje gemakkelijk schoon te houden is en niet te veel stof verzameld. Een collectie schattige beeldjes of een stoffen bank vol kussens zijn dus geen goede keus. Kies voor een vrij strakke inrichting, die je kunt aanvullen met mooie decoraties die gemakkelijk schoon te houden zijn.
Een vakantiehuis is bedoeld als thuisbasis voor eigenaars die willen genieten van de omgeving. Tegelijkertijd zijn het mensen die van comfort houden. Misschien willen jullie het huis alleen zelf gebruiken of juist gaan verhuren, dit zal helpen met de keuze van uw inrichting. Dat houdt in: geen uitgezakte meubels, maar comfortabele, (relatief) nieuwe stoelen, banken en bedden.

Op de volgende twee tabs vindt u twee interieur adviseurs met verschillende stylen waar B&R France mee samenwerkt

Bij Woninginrichting-Frankrijk koopt u de volledige inrichting voor uw (tweede) woning en krijgt u advies op maat dat past bij uw smaak en gebruik van de woning. Of u de woning alleen zelf gebruikt, verhuurt of beiden, Woninginrichting-Frankrijk biedt u een breed scala aan verschillende woonstijlen en prijsklassen, alles rechtstreeks gekocht bij de fabrikant of importeur. 

Bekijk de website

Molitli: Meaning of life is to live it!

Hoe kan ik mijn woonkamer groter laten lijken? Wat voor bank past bij ons? Wat past er bij elkaar, hoe wordt het een geheel? Het team van MOLITLI Interieurmakers denkt graag mee!

Samen met jou zoeken we de producten die maken dat je interieur past als een jas. Wat je wensen ook zijn, wij kunnen het allemaal inkopen. Ook kun je met ons mee naar showrooms waar je anders nooit zou komen

Wij maken een combinatie van handgemaakte designproducten met betaalbare producten van toonaangevende leveranciers. Zo creëren wij een uniek interieur. Omdat we een onafhankelijk interieurbureau zijn, laten we ons niet leiden door een ontwerper of een voorraad. Wij focussen enkel en alleen op jouw persoonlijke wensen! In onze eigen werkplaats maken we meubels op maat. Daarnaast bieden we in onze showroom ook een eigen MOLITLI-collectie aan meubels zoals tafels, banken, krukjes en accessoires.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze website

Innovatief

Verwacht het onverwachte!

Vakkundig

Het antwoord op alles waar u niet aan gedacht heeft!

Expertise

Bouwplezier is een niet te onderschatten factor voor het bouwproces!