Bouwteam in Frankrijk

Hoe vind ik een vast bouwteam die gespecialiseerd is in bouwen en samenwerken met buitenlanders.

Bouwteam: ervaren artisans zijn echte vakmensen

Het bouwen van een huis in Frankrijk biedt één kans om het goed te doen. Achteraf herstellen is kostbaar, frustrerend of soms zelfs onmogelijk. Daarom is het essentieel om een kundig bouwteam samen te stellen. Een team dat goed samenwerkt en bestaat uit artisans die als vakmensen precies weten wat er moet gebeuren.
Het bouwteam dat aan de woning werkt bepaalt de kwaliteit van de renovatie of bouw. De samenstelling van ervaren specialisten is daarmee vaak veel belangrijker dan het onderhandelen over de prijs. Wij beschikken over uitgebreide ervaring met die vakmensen, waardoor we precies weten wat zij kunnen en welk resultaat zij realiseren. Uiteraard kunnen we u een aantal referenties opgeven, zodat u zelf na kunt gaan wat de ervaringen van anderen zijn met de teams waarmee wij werken.

Een vakman voor ieder vakgebied

We werken heel bewust met vakmensen voor ieder vakgebied, in plaats van all-round bouwers die werken aan zowel het dak tot aan het tegelen van de vloeren. Op die manier kunt u rekenen op diepgaande expertise met warmtepompen, elektriciteit en andere vakgebieden, gecombineerd met specifieke ervaring op basis waarvan de artisan stukken sneller werkt dan een all-rounder. Wij vragen een loodgieter niet de vloer te leggen.
We beschikken over een breed netwerk van kleine vak bedrijven. Die we inhuren, omdat zij niet bij ons in dienst zijn maar wel deel uitmaken van ons team. Een voordeel voor u, want dat voorkomt dat we hen moeten inzetten op klussen waar ze normaal nooit aan werken om ‘lege uren’ in de planning te vullen. In plaats daarvan zetten we de specialisten alleen in als we die nodig hebben voor de specifieke bouwwerkzaamheden in uw huis in Frankrijk.

Effectieve samenwerking door het bouwteam

Met name de strenge nieuwe energiewetgeving in Frankrijk vraagt een uitmuntende samenwerking van de verschillende betrokken partijen. Wij creëren een bouwteam dat:

• Weet dat alle bouwonderdelen met elkaar samenhangen
• Zich individueel en collectief aan de afspraken en bouwnormen houdt

Op die manier kunt u de energiecontroles aan het eind van de bouw en met name de blower test met vertrouwen tegemoetzien. U hoeft zich geen zorgen te maken over één foutje door een loodgieter, waardoor er lucht achter een wand kan ontsnappen en de test niet met succes kan worden afgerond.
Benieuwd met welke vakmensen in Frankrijk we uw bouwteam samenstellen en hoe we hen selecteren?

Of wilt u graag in contact komen met onze referenties die graag hun ervaringen met u delen? Neem contact op, dan vertellen we u graag meer.

Portrait of construction engineers working on building site
Huis renoveren in Frankrijk: 3 tips die voorkomen dat u erop leegloopt | B&R France
stock-photo-building-house-on-blueprints-with-worker-construction-project-271171484

Innovatief

Verwacht het onverwachte!

Vakkundig

Het antwoord op alles waar u niet aan gedacht heeft!

Expertise

Bouwplezier is een niet te onderschatten factor tijdens het bouwproces!