Bouw uw eigen huis in Frankrijk: samen met een Nederlandse bouwmanager

nederlandse aannemer

Een Nederlandse bouwmanager: dat is misschien wel de beste investering als u een huis gaat kopen in Frankrijk. Dat wij dat zeggen is natuurlijk logisch, daarom laten we zometeen ook graag een paar van onze klanten aan het woord.

Toch zullen we u ook zelf uitleggen waarom het van zoveel toegevoegde waarde is. We spreken namelijk de taal, we kennen de gebruiken én we beschikken over een breed en relevant netwerk. Dat zijn allemaal zaken die het een stuk makkelijker maken, die niet zelden voordeel opleveren en die voorkomen dat er fouten of frustraties ontstaan.

 

Bouwen in de prachtige Ardèche met Nederlandse begeleiding

Stel dat u denkt aan een woning in de Franse Ardèche of een andere prachtige regio in (Zuid)Frankrijk. Wij kunnen u als Nederlandse bouwmanager begeleiden. Dat levert minimaal drie belangrijke voordelen op:

 • Makkelijker maken
  Ten eerste maken we het u graag een stuk makkelijker. We spreken gewoon Nederlands én we hebben ervaring met klanten die een huis kopen én met klanten die een huis laten bouwen. We hebben het door de jaren heen allemaal voorbij zien komen, ook inclusief speciale wensen en voorkeuren. Dat betekent dat we u kunnen aangeven wat er mogelijk is, we weten waar we moeten zijn en dat we het in helder Nederlands aan u kunnen uitleggen.
 • Voordeel opleveren
  Niet zelden levert het voordeel op als u ons inschakelt als Nederlandse bouwmanager in Frankrijk. Wij kennen de werkwijze van Franse aannemers en vakspecialisten, we kunnen de tarieven beoordelen en we zien dagelijks wat de bouwmaterialen kosten. Dat betekent dat we als een expert kunnen meekijken, zodat u zich niets hoeft te laten vertellen.
 • Fouten en frustraties voorkomen
  Ten slotte voorkomen we fouten en frustraties, zowel door de taalbarrière te slechten als door de verwachtingen aan beide kanten te managen. Dankzij onze ervaring weten we hoeveel tijd het kost om een huis te bouwen of om een huis te kopen in Frankrijk. We weten wat er allemaal nog aan komt. Andersom weten we hoe we Franse betrokkenen kunnen aansporen om binnen de gestelde termijnen te leveren en/of te reageren.

Positieve ervaringen van bouwers en kopers

Zoals beloofd zouden we de ervaringen van een paar van onze klanten delen:

 • Marleen en Lou vertellen bijvoorbeeld: “Na het tekenen van de ‘compromis’ werd er snel een ontwerp gemaakt om de bouwaanvraag in te dienen. Lennart en architect André zorgden ervoor dat alles netjes binnen de lokale regels viel. Bovendien ontvangen we een duidelijke inschatting van de kosten, op basis waarvan we het budget vaststelden.”
 • Rob en Jolanda deelden met ons: “Het valt niet mee om een mooi huis op de juiste locatie te vinden. En eenmaal gevonden? Dan schrik je van de hoofdprijs die de verkoper vraagt. Bovendien merkten we dat we veel meer eisen kregen, naarmate we langer zochten naar een huis te koop in Frankrijk. Wij kozen ervoor om te bouwen en te realiseren wat wij in ons hoofd hadden”

Uiteraard zijn er meer verhalen die we graag met u delen, om aan te geven wat we als Nederlandse bouwmanager in Frankrijk voor u kunnen betekenen. Zo krijgt u een veel beter beeld van onze toegevoegde waarde.

Bouwen in Frankrijk met Nederlandse bouwmanager

Wilt u bouwen in Frankrijk en zoekt u daarvoor een Nederlandse bouwmanager? Dat is precies waar we goed in zijn. We begeleiden u tijdens het zoeken van een woning of de bouwgrond, tot en met de oplevering van de bestaande of de nieuwe woning in Frankrijk.

Enthousiast om een huis te laten bouwen in Frankrijk of benieuwd naar onze ervaring met bouwbegeleiding? Bel ons (we spreken Nederlands) op telefoonnummer +33 (0)7 60 95 70 23, stuur ons een e-mail naar lennart@brfrance.eu of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.