Ken jij een held in de zorg die een gratis week vakantie in een villa in Zuid-Frankrijk verdiend? (Actie gesloten!)

Deze actie is inmiddels gesloten!
Meer dan ooit zetten de zorgverleners zich in voor onze maatschappij in strijd tegen het virus. Het is al vaker gezegd, maar wij zijn hen enorm dankbaar voor hun inzet in deze uitzonderlijke tijden…. ze zijn echt onmisbaar!

Daarom steken wij, het team van B&R France, een van deze helden een hart onder de riem en geven wij een weekje in een luxe villa aan de voet van de Mont Vetoux cadeau!

De held gaat zich, samen met zijn/haar dierbaren heerlijk ontspannen tijdens een vakantie in een luxe villa tussen de wijngaarden, olijfbomen en lavendelvelden. Deze villa heeft een privé zwembad met een fantastisch uitzicht op de Mont Vetoux, de beroemdste fiets/wandel berg van Europa! Ook is de villa volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Deze villa is het ideale startpunt om het beste van de Provence te ontdekken: typische dorpjes en markten, heerlijke wijnen en eten, geweldige wandel- en fietstochten of gewoon om te ontspannen en te genieten van de zon.

Ken je iemand wie dit weekje vakantie verdiend heeft? Tag degene dan in ons Facebookbericht of reageer op deze blog en vertel waarom hij/zij dit verdiend heeft.

We kijken ernaar uit de held te verwelkomen in onze ruime villa voor maximaal 8 personen. Er is een grote woonkamer met volledig uitgeruste keuken, vier slaapkamers, drie badkamers, tuin, en prive zwembad.

Deze villa is momenteel in aanbouw en is eind 2020 klaar. Dit houdt in dat deze villa voor een 7-daagse vakantie wordt aangeboden in 2021. De datum wordt in overleg met de winnaar bepaalt. Deze vakantie is exclusief reis, vervoer op locatie en eten & drinken.

Jouw zorgheld kan je opgeven tot en met vrijdag 1 mei. Zaterdag 2 mei wordt namelijk de winnaar bekend gemaakt.

Op de hoogte blijven van wie de zorg held van B&R France wordt? Volg ons dan op Facebook en houd onze website in de gate!

Heb je nog overige vragen? Stuur ons een priveberichtje op Facebook.

VIVE LA FRANCE! – B&R France