Ken jij een held in de zorg die een gratis week vakantie in een villa in Zuid-Frankrijk verdiend? (Actie gesloten!)

Deze actie is inmiddels gesloten!
Meer dan ooit zetten de zorgverleners zich in voor onze maatschappij in strijd tegen het virus. Het is al vaker gezegd, maar wij zijn hen enorm dankbaar voor hun inzet in deze uitzonderlijke tijden…. ze zijn echt onmisbaar!

Daarom steken wij, het team van B&R France, een van deze helden een hart onder de riem en geven wij een weekje in een luxe villa aan de voet van de Mont Vetoux cadeau!

De held gaat zich, samen met zijn/haar dierbaren heerlijk ontspannen tijdens een vakantie in een luxe villa tussen de wijngaarden, olijfbomen en lavendelvelden. Deze villa heeft een privé zwembad met een fantastisch uitzicht op de Mont Vetoux, de beroemdste fiets/wandel berg van Europa! Ook is de villa volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Deze villa is het ideale startpunt om het beste van de Provence te ontdekken: typische dorpjes en markten, heerlijke wijnen en eten, geweldige wandel- en fietstochten of gewoon om te ontspannen en te genieten van de zon.

Ken je iemand wie dit weekje vakantie verdiend heeft? Tag degene dan in ons Facebookbericht of reageer op deze blog en vertel waarom hij/zij dit verdiend heeft.

We kijken ernaar uit de held te verwelkomen in onze ruime villa voor maximaal 8 personen. Er is een grote woonkamer met volledig uitgeruste keuken, vier slaapkamers, drie badkamers, tuin, en prive zwembad.

Deze villa is momenteel in aanbouw en is eind 2020 klaar. Dit houdt in dat deze villa voor een 7-daagse vakantie wordt aangeboden in 2021. De datum wordt in overleg met de winnaar bepaalt. Deze vakantie is exclusief reis, vervoer op locatie en eten & drinken.

Jouw zorgheld kan je opgeven tot en met vrijdag 1 mei. Zaterdag 2 mei wordt namelijk de winnaar bekend gemaakt.

Op de hoogte blijven van wie de zorg held van B&R France wordt? Volg ons dan op Facebook en houd onze website in de gate!

Heb je nog overige vragen? Stuur ons een priveberichtje op Facebook.

VIVE LA FRANCE! – B&R France

5 reacties

 1. john op april 6, 2020 om 12:17 pm

  Alle zorgverleners zijn helden natuurlijk.maar als je er dan toch een in het zonnetje wil zetten,stel ik mijn vrouw voor.
  Ze werkt in een verzorgingshuis waar corona is geconstateerd,daarom kunnen wij onze pas geboren kleinzoon niet meer zien.We nemen geen risico natuurlijk.

  • BR France op april 6, 2020 om 3:13 pm

   Bedankt voor uw snelle reactie John. Alle zorgverleners zijn inderdaad helden!
   De zorgheld van B&R France wordt op 2 mei bekend gemaakt op onze Facebook pagina! En gefeliciteerd met uw klein zoon.
   Met vriendelijke groet, Team B&R France

 2. Ine Brouwer op april 8, 2020 om 10:58 am

  Je moet blijven werken en zorgen voor mensen, ondanks corona. De testen zijn er nog niet, maar komen eraan.
  Zodra je mag rusten komen de lusten. Gratis reisje voor een klein prijsje verdiend mijn lieve vriendin Marees

 3. Jantine op april 19, 2020 om 5:08 pm

  Ik heb zo ‘n grote waardering voor mijn lieve dochter Rosa! Die werkt op het IC in Amsterdam en maakt enorm lange dagen, wat zij zelf natuurlijk helemaal niet erg vindt.
  Ik ben super trots op haar en zij verdiend het als geen ander om een weekje te vertoeven in Zuid-Frankrijk met een wijntje aan het zwembad.

 4. Dirk Van Gucht op april 29, 2020 om 1:28 pm

  De vriendin van mijn zoon heeft intussen verschillende kwade weken achter de rug in het rust en verzorgingstehuis van Kalmthout. Niet enkel is het werk zwaarder door de extra beschermende kledij en de resem overuren die ze moet kloppen. Ook de aandacht voor zo veel kleine en grotere zaken die het contact met mogelijk zieke ouderen brengt heel wat stress met zich mee. Ook zelf niet ziek worden is een voortdurende stressvolle factor. De angst om de ziekte niet over te dragen op de mensen die zij, soms al jaren, verzorgt is slopend. Niet alle collega’s houden het zo lang vol. De steun die zij haar collega’s biedt is warmmenselijk. Zij woont nog thuis bij haar ouders. Haar vader is nog herstellende van longkanker en dus risicopatient. Ook dat heeft haar inzet geen moment doen verslappen. Wel de aandacht voor persoonlijke hygiëne vergroot zodat ze kon blijven zorgen voor diegenen die op haar zijn aangewezen. . Helaas zijn er ook bij hen sterfgevallen te betreuren. Begeleiden van nabestaanden is bijna onmogelijk maar ze doet haar best.
  Ongetwijfeld zijn er tientallen verzorgers in dezelfde situatie beland en hebben die het ook moeilijk. Maar zoals zij zich naast alle moeilijkheden ook inzet voor de veiligheid van haar collega’s toont haar groot hart. Amy Van Aert werkt in het Sint-Vincentius van Kalmthout en wordt daar door iedereen graag gezien.

Laat een reactie achter